Pengikut

Khamis, 24 Mei 2012

Langkawi Mei 2012, Part 2

 Telaga Air Hangat, Langkawi

dalam jam 12 tghr... kami dibawa ke Telaga Air Hangat pula... i followwwwwwwwwww.... memang tak pernah pergi pun tempat ni... nak tau sejarah sila google eh... hehehe...

boleh rendam2 kaki... saya tak turun pun... malas...lgpun cuaca fanass... lagi mau celup2 air hangat... :P
Tapi kat sini takde laa yang macam kat Sungkai tu boleh masak2 telur segala..

 view kat sini pun cantik... dalam taman
 ni takde kojer namanyaa... hehehe...
 bulatan cam perigi yang dorg tgh dok ngadap tu.. tour guide kata tu dalam baper kaki tah..tp memang dalam laa... jgn cuba2 terjun ok!
 kat sini pun ada jakuzi... tatau brapa rm plak

ok nowww time to mencekikk... masing2 dah kelaparan....

kami dibawa ke Restaurant Bamboo Beach, di tempah KHAS untuk we olss... siap signboard DITUTUP tawww....huhuhu kalau sesapa pergi langkawi restaurant bamboo ni sangat2 di syor kan memang sedapppppp tauu...perghhh nyummmehh siap mintak tambah lg..
 view ngadap lautt
 tadaaaaaaaaa..... x sempat amek semua... ikan pirana menyeranggg...
walau seharian tak mandi...kami tetap HAPPY :D



next entry.... KILIM GeogePark/Mangrove

2 ulasan:

NOOR FATIN berkata...

bestnya g langkawi. saya anak jati kdah tapi xpenah lg sampai langkawi. hakhak bila la agaknya kan. kalau ada rezeki nak pegi sana nanti ;)

Aiza Haris berkata...

lorrrrr????? bestnyee kalo dok kedah kan dekat ngan langkawiiii.... best shoppingggggg hehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....