Pengikut

Rabu, 19 Februari 2014

Menu & Resepi makanan Atkins: Egg Wrap with Chicken Cheese

 lamaaa tak update!! sorryyyyyyyyyyy....

Alhamdullilahh dah nak masuk 2 bulan dengan Atkins ni... Tapi dah kantoi lagi 3 hari lerr... hahaha.. dok otel makan sedap2 oiiii sib baik berat tak naik.. Alhamdulliillahh

Hari ni saya start RE-INDUCTION

Resepi: Egg Wrap with Chicken Cheese 
(resepi asal dpt dari KDA)

1. Isi ayam potong kecik2
2. bawang putih & merah hiris/cincang
3. serbuk secukup rasa sikit (jgn letak byk2 sebb nanti masin sgt)
4. Daun Sup
5. Serbuk kurma
6. Cili api cincang

Gaul semua bahan2 tersebut then panaskan kuali dan skit myk. Masukkan semua hingga masak. lepas tu angkat dan asingkan.

Pukul telur 3 biji dan masak cam telur dadar... jgn balikkan.. biar dgn masak dgn api perlahan, dah hampir masak masukkan ayam tadi.. hiris2kan cheese kemudian wrapkan! Siap!!!


 Day 40++ (x terkira plak dah hihi)
ramai tanya camne nak kempiskan perut... senangg jekkkkkkkk
tarikk napassssssssssss jgn lepass... hahahahaha
okkkk3! tipu jek...
rahsia dia diet ATKINS lorrr..
dlm gambar tu saya tak pakai girdle2 tauu.. maklumlaa dok otell nak makan byk2 sedap2 nt tak muatt
hahahaha...

sekian, nt ada resepi menarik saya share2 lagi


4 ulasan:

CikLily Putih berkata...

bagus ni boleh cuba la

Aida78 berkata...

salam makn kat hotel sedap2 belaka...

Muhammad Taufiq berkata...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Dalia berkata...

wahhhh...
tak sabar ni nak mulakan diet atkins..
sekarang ni tengah kumpul maklumat pemakanan.. takut tersalah diet nanti.. hehe!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....