Pengikut

Selasa, 5 Jun 2012

Roses Addicted

 sekarang saya menjadi pencinta rosess... tapi tak tanam pokok bunga ros punn... komfemmm tak idup... hehehe.. saya tanam rosss yang tak perlu di siram dan dibaja... memang dh cantik berseri2 dah... tak caye?

payahhh tul nak cari ROSES BROOCH ni... dah lama saya mencari... kalau ada pun yang tak secomel cam ni...  tak heran dh dgn broochh yang berbatu2 pearl semua tu... sebab semua dah barai... beli mahal2 pastu lesap... campak sana sini... tak reti dok diam2 dlm bekas.. kalo brooch roses ni campak2 pun tetap menten sweetttt.... :P murah dan cantik.. hehehe

antara koleksi peribadi saya....

sangat sweet jika di pakai dgn tudung bawal... (perghhh pasannn)

koleksi tudung bawal lama2 jgn di buangg u olss... 
boleh digayakan dgn brooch roses yg sweett2 ni...
(sib baik saya tak buang... sayang wooo bawal dulu2 sgt berkualiti dan mahal kan)

selamat mencuba...:D


4 ulasan:

Mama Gee berkata...

chomel lah...beli kt mana tu...

Nurul Husna Mohd Hassan berkata...

cute la. sesuai kalau pakai baju kaler plain, rose lagi mnyerlah ;)

rasp berkata...

memang sewiiitt....
ermmmm tapi tudung2 bawal sudah dikebas by my doters...

ArELeEz berkata...

ade 1/2 yg dh leez sedekahkn. mane yg rase cam syg sgt ngn ade sentimental value je leez simpan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....