Pengikut

Selasa, 19 Februari 2013

Kota Kinabalu, Sabah part 2 (day 1)

Kami sampai di KK dalam jam 12 tghari... sampai2 sini terus cari kereta sewa.... Akhirnya dapat sorang mamat ni offer RM120 sehari pastu tanpa depositt, then kita boleh pilih nak keta aper? Myvi, saga blm atau persona... kami pilih Myvi baruuu....

lepas tu misii mencekikk... hehehe maklom laa dah jam 12 lebih dah masa ni... jalan2 cari makan kat KK, boleh laaa tapi agak mahal... maybe sebab dia tahu kita org luar kan..

lepas makannn... cari hotel pulak.... hahaha semua keje last minute! memang dah booking hotel... tapi hotel tu tak menepati citarasa lah... memang kat dalam website semuanyaa nampak cantik, tapi sampai2? hmmmm, lama jugak we ols pusing2 cari hotel.. siap gugel2 bagai.. ada yg ok tapi harga agak mahal... kami bajet2 100 kebawah aje... last2 nampak hotel ni taktau hotel yg keberapa yang kami survey dah... nampak luar menarik... masuk dlm woww... pastu harga promosi RM88, terus check in untuk 2 mlm di sini...

Hotel Epal, Kota Kinabalu sabah,
terletak di jalan Sadong jaya
masuk2 terus campak beg semua... cuci2 muka/solat, then kuar balik
selesa...

Jalan2 pergi 'Signal Hill' 
tak ada apa pun kat sini... cuma tgk pemandangan je...
lepas tu jalan2 lagik dan lagikkk.....
Pantai Tanjung Aru, KK

sampai maghrib baru balik hotel rehat2 dan tido... esoknya nak teruskan penjelajahan lagi.... penat hokehh... penat cari otel... pastu terperangkap dllm jemm... hahahaaa....



4 ulasan:

Siti Shuhadah berkata...

murah la rm88 semalam... hotel pon nampak selesa...

::EIDA:: berkata...

ida pun baru balik dari Sabah. kete sewa viva rm100/satu hari. hotel budjet rm50. hahahha.. gila gila cari murahhhh

CikLily Putih berkata...

ok nanti citer pasal pi sabahh laGi ek.. teruja ni

HajahFizah berkata...

assalam saya silent reader blog ni...nak tanya ada kontek nombor keta sewa tu x...sbb 4 jun ni kami ke sana....plsss....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....