Pengikut

Khamis, 23 Mei 2013

Hanyut!

haiiiiiiiiiiiiiiii!!!

lamanyaa tak update blog...
lamanyaa tak bukak blog...
sob sob sobbb... keciannn kann
ke dah nak tutup buku terus dah??
hehe
jawapan dia 

TIDAKKKK...

pas ni saya cubaaa... cubaaa dan terus mencubaa untuk update blog.. Insyaallah.. seblum ni hanyut dengan FB..insta... keek semua tuu...tapi semua tu tak menceritakan segala... kat dunia blog ni laa tempat meluah dan berkongsi cerita korang dan saya... saya dan korang... kannn

terima kasih sebab masih bersama saya... eh ada ke? haahaha!

okehhh mari bercerita... ahakss
saya beli ini..
 maskara arab & celak arab dari D'Herbs
kot2 mata jadi ala2 mata pompuan arab...hahaha.. dah try so far okeh
tapiiiiiiiiiiiiiiii maskara tu dah terhilanggg... huwaaaaaaaaaaa
baru pakai 2x.... baru nak rasa bulu mata meletopss..

 cuba try test losyen mustajab RM18.90
 bauu dia manessss angattt... bau buah delima... yeke bau buah delima cam ni? pakai ni satu rumah bau wangiii gituu

yang iniii PIXY Ultimate 20SPF RM23.90
saya tak pernah jumpa... 1st time tgk pixy bekas gold coklat ni.. maybe baru kot?
terus beli... sebb nanti takleh tidoo hahaha
terbayang2...

dah gunaa... lembut dan ringan




8 ulasan:

Rasp berkata...

alahai sayangnya hilang maskara tu...baru lak tu...
never tried the losyen mustajab...
untuk apa tu?
anddddd pixy tu compact powder ke sis????
saya is jakun ok :D

Aiza Haris berkata...

rasp
tu laaa salah letakkkk kot huwaaaaa....

losen mustajab ok laa mcm pakai losen pewangii.. xla panas sgt...bg kulit yg tebal cam saya laa hahaha

yeaa pixy tu compact powder.. sama cam yg bekas putih tu... cuma yg ni 20SPF... yg putih 15SPF

ibh_sue berkata...

Uih!..Header dah baru..Nampak sgt mcm dah lama tak bw kat sini kan. PIXY Ultimate tu mcm best ja. Penah skali ja guna bedak pixy ni. Habis, lepas tu tak guna dah.

Aiza Haris berkata...

hahahaha.... header baruu.. baru semalamm tukor.. mood tgh rajinn hehehe

pixy best tahan lama..

adianiez AIDA berkata...

sib baik aida kemaskini bloglist.
rupa nyer da tukar blog baru.
patut la blog lama tak ber update!
i follow la...

Aiza Haris berkata...

aida
hehehe thankkk masih sudi followw lagi...blog lama quota dah limitt xleh upload photo waaa

Aida78 berkata...

jgn berhenti berblog x syokk nak baca citer kat blog ni ha2 kan best citenya ni...sy suka baca blog awak ni....

Aiza Haris berkata...

aida..
hehehehe thanksss... insyaallahhh
xkan berhenti kot..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....