Pengikut

Jumaat, 3 Februari 2012

Perjalanan SLIM saya 1

saya dah start ambil SLIM pada 31 Jan 2012...... selepas Detox Clearstart 30 2 minggu....

lepas ni kemana saja SLIM akan menemani saya... tak susah pun... 'tuang goncang dan minum'... rasa apa? rasa fresh orange lerrr... ambil 2x sehari 10 minit sebelum lunch dan dinner..

Alhamdullilah saya dapat rasa badan semakin susut sikit demi sikit...badan rasa ringan! tunggu laaa lepas 2 minggu dgn SLIM saya buh gambar okeh?
bawa ia kemana sahaja....

ke opis adalah wajib.... :D


Pantang makan NASI? tak perlu untuk saya lagi.... saya boleh makan nasi sekali sehari jika perlu... kalau takde makanan mcm mn lemak nak bakar kan kan...

hari pertama lepas minum SLIM: saya makan mihun goreng +sambal sotong+telur goreng for lunch

hari ke-2 SLIM: saya lunch nasi 1/2+lauk+sayur di kedai mamak!

hari ke-3 SLIM: saya makan nasi kerabu for dinner

*pagi2 b/fast: saya suka makan roti wholemeal atau kuih 2-3 ketul...

*malam hari saya suka memilih buah oren atau pisang...

*air mineral 2-3 liter sehari

TAPI perut saya tetap kempis.... hahaha... dh tak perlu risau nak sorok2 perut lg dah....

Berminat nak join SLIM? add FB saya Aiza Haris atau email aizaharis2@gmail.com





7 ulasan:

ibh berkata...

Ooooo. . Terbaik la. Hadoii harus cpt dptkan yg detox tu dl ni. . Huhuhuu

si tuan putri kiUt berkata...

hehehe jomm detox dulu jommm....lepas tu berSLIM2 plak... hehe

pengguins berkata...

uish..
mantop..
biler leh aku try ni???

HaLiMaTuN SaAdIaH berkata...

mahal tak jual bio slim kat malaysia..kalo tengok kat us ni bole tahan jugak harga dia..

si tuan putri kiUt berkata...

tak semahal gi slimming centre yang mencekikkk beribu-ribu hingga 10k...hehehe

Lily Jaafar berkata...

Psssst ...

Bios life slim, why is unique?

the products target on burning fats.. slowly u shrink.. n u can start to wear your old clothes..
u dah ada figure balik.. perut dah kempis..

So we lose in inches not on weight. Why? Some people they lose the inches, tapi weight sama or even higher?
why?

because the Fats are converted to muscle. Your muscle are heavy.

My fren husband lose 11 inches but gain 3 kg.. my frens frm size L to M tapi weight sama jugak 75 kg..
Fats ni if duk lama dlm badan, it convert to muscle.. berat kan badan..

dapatkan SLIM anda...we DRINK & we SHRINK!!www.cepat kurus.com:)

si tuan putri kiUt berkata...

betolllllllll3

haa apa lagiii....
jommmm SLIMMM dgn kamiii....

GO wwww.cepatkurus.com

hubungi saya jika nak SLIM bersama

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....