Pengikut

Khamis, 12 April 2012

pertama kali ke Times Square

salam semuaa... haluuuuuuuuu... lamanyer tak hapdet... bersawanggg dah nie...
sorry sebab saya kebizian 2 minggu lepas... ni baru je balik dari bengkel 7 hari 6 mlm.. makk oii ko hado? :P jgn mare gurau je...

now home sweet home!...

minggu lepas saya menghadiri bengkel di melaka selama 3 hari 2 malam.... (ceta kt melaka nanti ler dulu ye) balik dari melaka hubby ajak pegi Time Square dia nak carii barang utk kamera dia. saya tak penah lagi pegi time square ni... best kee? apa adaa?.. ahh nama je duduk KL bertahun2... tapi jejak kaki ke sini non hado... sebab takde tujuan...

dari melaka terus ke Time Square! parking tingkat enam u olss... alaaa parking sekanngkang kera jer... dari tgkt 1-5 memang penuh laa takpayah nak rebut2.... tujuan utama nak cari barang kamera hubby... merasa laa kami jalan2 kat dalam tu... tak tau pulak berapa tingkat tapi tinggi laa jugak.... bayk kedai2 jual pakaian2/beg/kasut/eksesori yg kebanyakannya import dari cina... terasa plak cam jalan2 kat shoping kompleks kat beijing...hihi..lebih kurang cam gini laa tapi kat beijing lagi pack gila..
senja di kuala lumpur

macam2 kedai dan butik ada kt sini... puas laa jalan satu hari pun belum tentu habis...
Time Square Theme Park mainan kt sini utk kanak2 kah? kompius achikk jap...

tu jerr... next time bole pegi lagi kalo rasa boring asyik2 g jasco... apa kata datang sini...

wokayyy parking 2 jam RM8 huhu..



2 ulasan:

ArELeEz berkata...

times square theme park tu yg cosmos tu kah? sbb rase cam penah tgk dlm tv, intan norsaina naik mende alah cam roller coaster tuh.

Aiza Haris berkata...

ahaaa betull3....

rambang mata g sini...hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....