Pengikut

Sabtu, 26 Januari 2013

Kota Kinabalu, Sabah

salamm uols... alhamdullillah, percutian yang kami rancang setahun yang lepas kini terlaksana (setahunnnnn tauuu sabar menanti, simpan laa bajet apa yg patut hihihi)... Syukur pada mu Tuhan, diberikan Rezeki dan Kesempatan untuk kami menjejaki negeri dibawah bayu ni.... as i promise nak blog kan pasal cuti2 kami supaya boleh berikan serba sikit panduan pada u ols....

sebenarnya ini adalah plan kali ke-2 nak ke Sabah selepas kami burn kan tiket flight last year huwaaaa.... sedih2... silap perancangan sebab saya book tiket flight selepas raya, maka bila dh lepas raya ongkosnyeeee yilekkkkk...hihi bajet dah lari....pastu book lagi sekali bila Air Asia buat promosi Free Seat....(free lah sangattt) Terima kasih AA.... everyone can fly lahhh!! Sabah RM100 pergi balik seorang hokeyy....

Flight kul 9.25am, kuar rumah dalam 6.30am, adalah harusss time keje jem sana sini... nanti kang melepass... sampai LCCT jam 7.30am terus check in baggage (sila check in online sonanggg...skang zaman canggihh dah.. :P) (park kete RM44.50 sehari) - boleh kautimmmm (kot?) yang jauh dan murah pun ade...

Flight mengambil masa dalam 2 jam 30 minit


jumpaaaa di sanaaaaa...

cont.... :P

camne nak cari transport?? cari hotel??.....hahaha macam2 adoo...semua tidak dirancang dan Allah permudahkan.... next enrty yekkk


1 ulasan:

Siti Shuhadah berkata...

pegi balik rm100 sorang..mmg murah gila..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....