Pengikut

Rabu, 25 September 2013

Detox day 1

sape dah tryyy buat detox ni??? 

yeayyyy saya dah cuba... start isnin hari pertamaaa.... tapi tak cukop bahan, epal hijau takde plak... alahaii.. jumpa lemon dgn timun jek.. takpe laa blasahhh!

ahad malam start rendam bahan2 tu semua dan simpan dalm peti ais:

1 liter air
1bj lemon, tp terbuat 1/2 biji... hehe
1/2 btg timun
then simpan smlman dlm peti ais...

esoknya bawa g opis...

burpppppppppppp??? hehehe rasa?
takde laa teruk  sgt... just masam2 sket...pahit2 sket...
dh tak berapa nk sejuk baru minum...
dan kesannyaaaa.....



haaa kannn... 

takde laa smp pedih montotttt punn... smooth jek... dun worry lah...
takde sakit perutt cam ceri berii tu heheehehe...

selamat mencuba ye!

saya ni masalah susah memmmmbuuu*&^*....

kalo dh bis boleh tambah air lagi... saya buat utk 2 hari baru tukar buah2 baru...

bai!

6 ulasan:

wahida berkata...

bila nak kena minum ni nok? setiap pagi dan malam ke...mcm nak try buat la...

Aiza Haris berkata...

Wahida

saya minum pagi2 500ml... pastu tghr 500ml...

Rose Azadir berkata...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

adianiez AIDA berkata...

wah very good...

ArELeEz berkata...

klu jenis yg senang m'bu*** buleh try gak x?

ieka berkata...

Hye. U guna bahan timun and lemon je kan. Berapa kg turun ? Nampak kesan dalam berapa hari ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....