Pengikut

Khamis, 9 Disember 2010

Bukit Tinggi

Bukit Tinggi yang kami jejaki.... dah lama ngidam nak g sini.... cam menarikkkkkkkkk jekk... menarik ke???.... hahaha...

kami sampai di sini dlm kul 12tghari... jalan clear jek masa ni...tak ramai org g kot.. takde la sesak cam genting/cameron tuuuuuuu.... hahaha kalo tak sentap mood kang...sampai jer persimpangan bukit tinggi.... waaaaaaaaaahhh cam ni ke jalan dia??... memanjattt jekk.... lebih clear dr memanjat ke cameron...mula2 naik rasa cam...mak aihhh bila nk sampai2 ni... ?? jauhhnyerrrr....hahaha kata tak penah g kan...

sampai2 jek masuk kene byr RM12 sorang... kanak2 kalo tak silap RM8 kot?.. terus masuk parking... senang je carik parking masa ni.. cuaca ok laaa mendung sket...tp tak hujan pun... sesejuk rasa...

jom layan gambo yg amatt byk nie haaa...



 oh yaaa jgn lupa bw mknan jajan ke hape sendrik yer... kalo bli kt sinikk mahall siott...
air tin RM6...spegeti Rm26...waaawaaaaa!!
my lebly photog!
model2 nyer....:D



kalo laa dpt bw ni balik sekor....hehehe
tak main pun...tp cam tringin nak main je...



dah habih posing sana siniii.... dlm sejam... we olss pun turunn...sebab peyottt dh nyanyii lagu keroncong untuk ana dah....tak g pun rabbit farm..cam tak best laaa... taman jopon pun x gi... hahaha...pendek kata tempat ni? boleyyy laaaaaaaaa kalo nak shooottt2 gambo ker...tak laa besau mana...takat sekangkang kere je... :P



5 ulasan:

Dee berkata...

dasyat ni..template berubah2..bukit tinggi bestlah gak..balik hari je..tidur sana mcm x berbaloi je rasa..

~~@lyci@~~ berkata...

mmg kat sini takat ambik gambar jer.. japanese village pun xbesttt..

Faizaharis2 berkata...

dee...
hahaha... tu laa tak berbaloi nk tido sini... nak makan per??.. makanan sumer mahal2..cam takde kat bawah tu jek...

Faizaharis2 berkata...

alycia...
tak singgah pun tmn jopon tu... hahaha...
ok skang dh tau..apa yg ada kat bkt tgg tu... :D

ArELeEz berkata...

giler besor encik bear tuh! mlm2, peluk, musti t'baik..! kan3..?? he3..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....