Pengikut

Rabu, 8 Disember 2010

jadi tak jadi????

Ahad minggu lepasss memang plan nak g sungkai jek.... tak kira gakkk kalo famili takmo g we olss nak g redah je ber2... hehehe... balik dari sungkaii makk aihhhh badan sikit punya laaa penattt.... padahal saya bukan mandi pun... ke penat sebab rendam kaki tu?...

ok Isnin... masa utk berehatt kat kg... then kul 3ptg blk kl.... balik awal sket sebab berbakul2 baju blom cucii lg tuuu..waaaaa.....maklumlaaa cuaca skang tak menentu..asyik hujannn jek ptg2... dah packing nak anta dobi... tapi cam rajin plak nak basuh sendrik... hahaha jimatttttttttttttt ok....

last week saya ada plan ngan member ajak g Bukit Tinggiiiiiiiiiiiii cuti 'Awal Muhararm' ni..... tapi tatau jadi ke tak jadi.... tetiba jek hubby kene ciritt birittt plakk.... huwaaaaaaaaaa...sedihhhh...last2 msg mmber bgtau we ols tak g... sob sob sob... sentap di situ....pastu hubby pujukkk

'jomm kt g taman burung nak?' 
ok bole laaa (dlm ati mmg tak puas ati...hihihi)

dlm 9 lebih cam tu.. hubby tukar fikiran: jenggg3!!

'ok laaa kita g bukit tinggi nak??
yessszaaaaaaaaaaaa 

yihaaaaa... hati pun berbunga riang.. terus call dorg... tunggu kiteorg kat sana... huhuhu...gumbirakkk... hubby ni saje je nak test ai tawww....

gambar lain nanti2 yerr....


Next outing.....Colmar

2 ulasan:

atty's berkata...

beshnya g naik bukit tinggi.

Faizaharis2 berkata...

k.ty..

besh??? boleyy laaaa hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....