Pengikut

Isnin, 26 September 2011

Raya menambah lemak situ sana sini

setiap minggu dalam bulan raya ni... saya dan hubby berjalan sakan situ sana sini.... tu pun tak habis lagi.... sambung tahun depan aci tak?

bukan g satu rumah je.... paling byk 3 rumah.... tah celah mana nak sumbat makanan dah... semua sedap2... takkan nak tgk kot?... hehehehe... so puasa sebulan? makan pun macam tak penah jumpa sebulan kan.... :P

setelah 3 minggu beraya... naseb baik body masih ada cutting lg kan... *ahakss pengsan*

dari penuh hidangan atas meja... tiba2 licin....
asal letak je hilang....

nasib baik berat saya tak naik mencanakk.... syukuur...

14 ulasan:

mekchu berkata...

betul tu.. sendat perut nih... dimana ada lemak, disitu ada mekchu.. hahaha

cho_zila berkata...

makan sana sini... lemak sana siniler gak yerk.. oklertu nanti puasa balik okler kot...
akaknipun baru nak insaf balik
diari slim cho zila

Bicikut berkata...

alhamdulillah...

sweethOneY berkata...

hehe sy jugak tak puas beraya. Lemang pun mkn seketui dua jeeee

Mia-Ina berkata...

mmg penuh open house...smpai x tau nk catu msk perut mknnn ka..huhu..tp akak dh nmpk cutting la

Aida78 berkata...

x pa lepas raya kita diet balik huhuhuhuhu ssshnya nak turun kan naik senang jerk....

tinta hatiku berkata...

Memang azab kan bila tpaksa hadir rumah tbuka...

Tak g, takut member/sedara-mara terasa. Bila g, makan tak ingat dunia!

Petuanya: makan sikit aje! Kalau boleh, minum air kosong jer...
(tukang penasihat ni pon tak bleh nak ikut tips kat atas tuh!)

hehehehehe.....

si tuan putri kiUt berkata...

mekchu....

hahaha... bleh koyak baju rayaa aritu kalo sarung balik

si tuan putri kiUt berkata...

cho-zila
nak start pose balik..hazabbb...hehehe

si tuan putri kiUt berkata...

Bicikut...
heheh syukurrr

si tuan putri kiUt berkata...

sweethoney....
alahai pengantin baru.... hehehe takpe raya haji nt mkn lemang byk2 ek

si tuan putri kiUt berkata...

mia
hahaha kannnn... cutting masih menten!... berat payahhhhh3...

si tuan putri kiUt berkata...

aida78

tu la pasalll.... kene nekadd ni

si tuan putri kiUt berkata...

tinta hatiku...

tgk makanan sedap2... tak menahannn tekak ni.. napsu yg sembilan kan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....