Pengikut

Rabu, 21 September 2011

sama tapi tak serupa

kami sama.... sehati dan sejiwa... (bluuuuweekkkkksss!! hahaha....)

tapi kami berbeza dengan paras rupa...... tapi body dah nak hampir sama saiz kann3!!... yeayyyy!!
satu hari yang pelik


sebenarnya kami selalu begini.... huhuhuu...
kemana-mana bersama....
makan bersama...
shopping bersama...
pendek kata MV tu kami share bersama....
cuti2 bersama....
MC/EL? hahaha takkan kottttttttttttt????
mengulor bersama... tapi itu dulu2 jer...
ahakss

sebab tu kami SAMA.... tapi tak serupa...




6 ulasan:

eKa berkata...

wah best eh...bukan triplet lagi ni...tp lima :)

Bicikut berkata...

kembar lima ke ni,hehehe. diet pun sama2 laaaaaa

wahida berkata...

ni betul2 best friend forever ni...

tinta hatiku berkata...

Huh, kelas BESTPREN POREBER nih...

Comel2 belaka...

erienz berkata...

suka tgk pakai baju sesama....comel2 belaka...

mekchu berkata...

tgk pun dah tau korang kamcing.. kalo tak, tak akan pakai sama2 cam nih..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....