Pengikut

Jumaat, 15 Julai 2011

Annisa: Ku menangis tersedu-sedu....

Ada sesapa tgk ceta ni episod 21 malam tadi tak?....

saya mengikuti ceta ni dari episod 1 lagi... tak penah missed pun..... kalo missed punnn...kat tonton kan adaaaaa... hehehe bley layan ulang2.....

Berakhirnya riwayat 'Farid' sebagai suami yang romentika kepada 2 orang isteri yang cantik.... pasni tiada lagi ucapan sayang2...baby2.... sweeettt sangat2... pandai berlakon depan Anna kannnnnn..... kesian nasib Anna di khianati oleh rakan baik sendiri.... kesian sgt2.. sebab dia tak tau langsungg yang dia di khianati..... sehingga berakhirnya hayat Farid..... paling tragissss skalii bila Farid sempat mintak maaf dgn Anna.... huwaaaaaaaaaaaaa.... saya siap nanges tersedu2 hokayyyyyyy..... kahkahkah... sumpah sedihhh sgt.... ceta ni memang the besttttttt laaa....!! :P

bengak mata hokay g keje pagi ni.... :P

Ku susuri malam ini
Yang tidak berbintang sunyi sepi
Juga rembulan dah menghilang
Dalam kelam ku sendiri

Ku mencari hembus bayu
Yang selalu berbisik madah rindu
Kini membisu dalam sayu
Tidak ku temu suaramu
Kekasihku di jalanan yang berliku
Di saat ku perlukanmu
Tertutup jua segalanya terhadapmu
Di sini ku tersedu-sedu
Setelah cinta pergi
Ku mengusung duka ini diiringi
Kisah janji dimungkiri lagi

Kisah janji
Dimungkiri
Dimungkiri

Sia-sia ku
Mencintaimu
Setia padamu
Percayakanmu

Sebak dadaku
Retak hatiku
Luka jiwaku
Dihiris pilu

Beribu sesalanku

6 ulasan:

ibh berkata...

Suka juga cita ni and follow..siyes memang sedih malam tadi..sue pun emo juga..huhuhuhu...tersentuh betul jiwa perempaun ku ini..

amaniammar berkata...

lirik lagu pe ni erk....
sedap jerk..amaniammar x bp tgk serial drama ni...
tv conquer by lil' qaqa

hhuuhuh....

atty's berkata...

harus tgk kt tonton ni..

Mia-Ina berkata...

wp rs geram tgk anna dikhianati kwn baiknya...tp nk jugak tgk endingnya..sedih la klu berlaku pd diri

~ain berkata...

saya pun nangis celah bantal.. sedu2.. tp taknak kasi hubby tengok.. wakakaka

jijasakura berkata...

akak...saya pun sedih..menangis dalam hati.sebak...hrmmm...selalu tgk citer ni dgn asben...mulut kita selalu marah2 kat rozita dan zamarul..kesian anna..lagu ni best kan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....