Pengikut

Ahad, 11 Disember 2011

Koleksi El Zahraa


Ini adalah Sticky Post, untuk entry terbaru sila scroll ke bawah.... hehehe thanks!

oh saya bukan tokey kedai tudung.... saya cuma membantu mak sedara mempromosikan bisness suka-suka jd tokeh beliau... (hihihi jgn marah ye makkk :p)

mula2 saya tgk2, jeling2 jer.... pastu beliau offer suh try.... siap hanta ke rumahh... waaahhhh... syokknyerrr... bila dah cuba... baru laa rasa macam mana selesa dan berkualiti kain2 tudung ni dengan HARGA....semua orang MAMPU dan sangat berpuas hatiii.... LIKE 1000x hehe... Kualiti terjamin.... kalau dah cuba pasti rasa nak rembat semua tau...

antara koleksi yang paling saya suka....

opsss terlebih dahulu sile abaikan fifi bolat gebus itu ye!... make-up? malass...sebab terlalu xcited nak cuba... hahaha


dipadankan dengan Medina Plain atau Inner Neck




More Shawl from Cotton Denim... sangat selesa senang nak pakai... terletak jer... tak panas...

dan banyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk lagi koleksi El Zahraa dalam MYJUMAA

Practical, Wareable, Afforadable

dan
Jemput LIKE Jumaa oh Jumaa


*kalau nak melalui saya pun boley....no halll..... :D

2 ulasan:

Redbloodsnow berkata...

lawa nah! :)

ArELeEz berkata...

uiks! macam faizah tajima lah! ;P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....