Pengikut

Jumaat, 2 Disember 2011

cuti-cuti cinta?

cuba teka kat mana? kata cuti-cuti cinta kan......

ye saya tau korang jawab kat sawah padi/bendang.... dah tau dah.... takyah pening2 fikir laa eh....

cuti-cuti cinta apakebendenyer.... cuti balik kampung hubby sempena cuti panjang awal muharram minggu lepas...

petang2 layan hubby shoot gambar... saya teringin nak shoot gambar kat bendang.... hijau sangatt.... cantik menawan hati... kalo petang2 lalu kat bendang ni rasa tenang je menikmati keindahan dan kehijauan padi... pastu nampak budak2 kampung sedang mandi parit... alahaiii teringin je nak join sekaki..... maklum laa lepas hujan... air parit penuh...


Tapi nak shoot ditengah2 bendang tidak kesampaian..... sebab tak dapat view yang sesuai... lagi cuaca tak berapa nak cantik....

amek gamba kete jer laa

pastu hubby ajak g Sekendi lagi.... selum ni dah pernah pergi... tapi kali ni air laut tgh pasang... rasa macam seram plak nak duduk lama2 kat sini...

tak sempat nak tunggu sunset sebab awan dah mendung sgt...menanti hujan..
masing2 muka baru bgn tido petang ni... hahahaha... sadiss.... sebab bgn2 tido terus ajak dorg ikut sekali....
seronok betul budak kecik ni main air kan.... geram tgk
suka gambar ni... nampak KURUS... hahahahaha.... kan??

:P

2 ulasan:

SitiJay berkata...

Wah! Memang indah dan mendamaikan la...

Kalau sy, sah dah berendam sekali ngan 'budak kecik' tu... hehehe!

Ha'aa la... nampak kecik, dn gambo akhir tu makin kecik plak awk nih! Tau la tengah atkins giler skarang ni...

Tahniah Faiz... keep it up!

si tuan putri kiUt berkata...

hehehhe... syokk berendamm... teringin gak...tp sumer kanak2 yg berendam... hahaha..

atkins tak start2 lg... insyaallahh coming soon... *berangan* selalu kantoi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....