Pengikut

Ahad, 25 Disember 2011

Koleksi make-up: Stage

pehhh baru beli stage sekali dah kata koleksi plak ek?... hahaha yang ado... barang make-up saya adalah campur2... tapi semuanya harga yang mampu beli jer... yang ratos2 1 ketul.. maaf saya tak mampu...uhuksss saya bukan retis pun..hehehe...

minggu lepas masa keluar lunch kat midvelly (wahhhhhh kau hado?....panggggggg!!! :P) dorg sibuk dok cerita pasal stage2 ni..... macam best je... saya dlm ati takpe laaa tak mampo kot stage2 ni mahal2 kot... (pujuk ati tau...) ok lepas lunch saya ikut dorg serbu butik stage, niat saya cuma nak cuci2 mata jer... (dlm ati plss jgn sentuh2 mahal kot tu...?) lepasss tuuu saya tanye harga kat member yang masing2 dok ghairah mengeTEST tauu....

'brapa wei?'

'beli dua RM20 jer... tapi item yang sama'

hahhh??? biar betik ni.... hehehe apa lagi kannn kann kannn.... sambil2 tumpang mengeTEST!

hasilnya.....


share berdua dgn member sorang RM35 sajok....

apa lagi u ols.... gi serbu STAGE kat midvelly yer.... SALE hingga Januari 2012... uhuuu...

3 ulasan:

mekchu berkata...

dah pakai lom? ok tak compact dia?

si tuan putri kiUt berkata...

hehehe tu eyeshadow... ok cungg.. :D

sarah mohamad berkata...

Alaaaa dah balik ni baruuuu tahuuu stage ada sales! Mencikkk! HEHEH

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....