Pengikut

Khamis, 13 Januari 2011

Bukit Melawati, Kuala Selangor

ini bukan edisi cuti2 m'sia..... hahahah ni coti2 balik kg time weekend last week okeh!.... selalu balik kg Sg Besar cuma lalu je Bukit Melawati ni tak singgah punn.... Tapi last week hubby nak singgah kejap....eh kejap ke?...dekat 2jam gak laa.... sebab syokkk plak tgk monyet2 kat situ....

okeh nak naik atas ni we ols naik tram dgn bayaran RM3 seorang... sebab kereta tak dibenarkan naik.....

sampai je kat atas..tram tu akan benti... sesapa nak turun silakan... acik tak pakse ye...hahahah


turun2 sini amek gambar....posing sana sini...dgn monyet2 sekali
kat sini memang byk sgt monyet.... makan utk dorg ada dijual kat atas ni... kat bawah pun hado!...
macam2 gelagat ade... manja2 plak tuu..pastu tetiba nak panjat kat bdn kita... alahaiii.... sesapa yg penakot tu hmmmm.... korang jerit2 je laaa... sebab dia ni pantang nampak apa2 makanan kt tgn kompom dia rampasss beramai2...sebab dorg memang kelaparan.... kesian gak tgk... 

pastu nak turunn sila naik tram yg berikutnya...hehehe
pastu kiteorg dibawa masuk ke kawasan perikanan.... bole laaa...berbaloi laa RM3 sorg



apa sejarahhh kat sini weii???? cer cite cer cite!! cepattttttttttt

2 ulasan:

atty's berkata...

salam

kty walaupun kadang balik kg
dari kecik sampai le dah tua nie
lom penah lagi naik bukit tuh

Faizaharis2 berkata...

lorrr kak ty....hahaha.... cer singgah sekali....hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....