Pengikut

Isnin, 11 April 2011

Bandung 2011: Day 4 Kepulangan yang dinanti


Hari ke - 4... tamat la percutian kami di bandung 2011..... waaa sedeyyy laaa dah nak balik M'siaa plakk... rasa kejap je masa berlalu.... tak puas lagi jalan2 di Bandung ni... banyak lagi tempat2 yang ktorg tak pergi.... sob..sob...sob...

sebelum balik.... kami sempat singgah di Kartika Sari.... tempat jual macam2 jenis kek brownies... kerepek2 pun ado.... memang sedap2 kek brownies kt sini... 

dan di sini laaaa tekak saya dh rasa lain macammmm... huwaaaaaaaaaaaaa..... bayangkannn laa dah laa time nak flight balik ni... aduss np laa masa ni nak kene... perut rasa tak sedapp... cepat2 telan panadol dan pil chi ki tek aun... kasi buang anginnn....


sampai2 kat airport memang takleh tahan dahh.... habisss lebur muntah segala kat situ... terpaksa kuarkannn... kalo tak dlm flight nt lg haru.... alahaiii time2 ni nak kene kan...redhaa....

jomm balekkk...
 hasil borongan di kartika sari
 Alhamdullilah dalam flight badan saya ok.... 
hehehe ni bukan beg saya sorg yek.... ni beg kawan skali taww...

sampai di LCCT...sekali lagi tekak dan perut saya wat halll... huwaaaaaaaaaaaaaa......otw balik muntah2 segala sampai la ke rumah..... thanks to my lebly frennzzz..... tlg anta balik....tlg bwkan beg sampai umah.... i lapp uuu so much towwww...hehehe....


ok...TAMAT.... :D


nextttttttttttttttt!!!.... SAWARAK.... weeweeee!!... nanti yek


9 ulasan:

ArELeEz berkata...

muntah2 ada makna kot.. hiks..

Faizaharis2 berkata...

areleez...

ahahaha takde makner nyerrr...... salah makann ms ka bandungg...

aizeepesona berkata...

ahh jelez-jelez..nak g jugak..!hee

wahida berkata...

kalau kat kartika sari saya suka borong pisang salai cheese...sedap tu!!

Faizaharis2 berkata...

aizee...
jomm laaaaa ke bandunggg...bestt!bw wit juta2 ye

Faizaharis2 berkata...

wahida...
ahaa pisang sale pun sedappp...macam2 perisa hado..... :D

Dee berkata...

mabuk2 ni..mesti ada good news..sakan eh gi bandung..:)

aizeepesona berkata...

saya penah g medan jer.tp orang cakap bandung lagi best ..shopping membeli-belah orang pompuan...kerja awak mmg kena travel aje ker ? awak keje apa erk faiza?

Redbloodsnow berkata...

aaa aaa jeng jeng...muntag berisi tu ko yang? hehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....