Pengikut

Jumaat, 3 Jun 2011

Annisa

terlayan lagii...camner camner???...... menarik gak Drama Annisa ni di Slot Samarinda TV3.. Pelakon2 pun tak kurang hebatnyerrr.... retis2 jelitazz berlakonn..... kenkononnyer dorg niii pemilik gedung pakaian terkemuka JAKELLLLL....wuwuwuwuuuu!! kerlasss ko!

Atas dasar kepercayaan, 4 wanita yang sudah berkenalan rapat sejak persekolahan kolej telah membina sebuah empayar perniagaan, Annissa Corporation. Mereka telah berjanji untuk bersikap jujur antara satu sama lain namun keakraban mereka mula bergoyah apabila syak wasangka mula timbul dalam hubungan persahabatan yg telah sekian lama dibina.

Anna (Fiza Elite), Balkis (Rozita Che Wan), Sara (Aida Aris) dan Shila (Faradhiya) berkongsi minat yang sama iaitu masing-masing berminat dalam dunia fesyen dan mahu memulakan perniagaan sendiri, Maka, mereka telah membina empayar perniagaan, Annissa Corporation.

Memasuki tahun yang kelima, Annissa Corporation telah mengukuhkan kedudukannya di industri fesyen. Namun, kehidupan peribadi mula tercalar. Anna mengesyaki suaminya, Farid (Zamarul Hisyam) telah memadukannya. Walaupun Farid menafikan sangkaan Anna tetapi Anna tetap cuba menyiasat siapakah isteri kedua tersebut.

Balkis ialah sahabat yang paling dipercayai dan disayangi oleh Anna. Namun, Balkis telah mengkhianati Anna dengan mengahwini Farid secara senyap-senyap. Mereka pandai menyimpan rahsia dan menjadikan Kamal (Eizlan Yusof) sebagai kekasih Balkis, Kamal meninggalkan Balkis apabila Balkis memintanya untuk pura-pura menjadi suaminya selepas mengandung. Maka, Balkis mengupah Imran untuk menyamar sebagai suami.

Walaupun akhirnya Shila dapat menghidu hubungan sebenar Balkis dan Farid tetapi dia tidak sanggup memberitahu Anna dan terus diselubungi rasa bersalah. Bagaimana Anna berdepan dengan pengkhianatan sahabat karib yang ibarat adik beradik kepadanya?

Jangan lupa untuk menyaksikan Drama Annisa ini, pelakon pun best!, ada Rozita Che Wan, Aida Aris, Fiza Elite, Zamarul Hisyam,Faradhiya, Eizlan Yusuf, Zain Saidin dan ramai lagi.


*Kredit utk incikkkkkkkkkkk gugelll.....macehhhhh yek!1 ulasan:

atty's berkata...

Macam besh jerk,layan kt tonton

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....