Pengikut

Isnin, 20 Jun 2011

KURUS dengan Cepat dan PERCUMA

pertama sekali saya pernah baca pasal Atkins ni dalam blogTAKNAKGEMUK.COM


dah byk kali saya cuba....tapi tak bertahan...sampai hari ke-3 jer dah menyerah kalah.....hari ke-4 dah nak muntah makan telur plak...alahaiii..... tetapi apabila en. bicikut bg komen kat blog saya... terus semangat nak cuba atkins diet datang balik.....

saya dah serik nak menjejaki mana2 pusat perlansingan dah... cukop sekali terkene'...cukop sekali beribu duit terbang.... bukan tidak mendatangkan HASIL....hasil tu memang bagus...sekali treatment bole hilang hingga 2.5kg...TAPI sikap dorang ni yang saiko kepala otak kita suh sign itu ini suh tambah itu ini saya tak boleh sabar dah.....hingga tahap memaksa mengugut bagai....sampai last saya wat treatment kt situ saya hanya bw i/c jek hokayyy!!... sebab dgn RM10 pun dia bley mintak sebagai deposit itu ini.....dan jgn laa sesekali p sms untuk FREE TRIAL ke hape tu semua....nak g bole tapi jgn bawa kad ATM/KREDIT/DEBIT.....

dan lagi satu....masa treatment yg dorang buat tu pelanggan diminta buka baju bagai kan....pastu masuk dlm tempat treatment kene berbogel kan...apa hukumnya dalam Islam? hukumnya berdosa besarkan.... walaupun sesama perempuan yang bukan islam...Sumpah sebelum ni saya tak tau semua tu..' Astagafirrullahala'zim...ampuni aku Ya Allah'....


"NAK KURUS TAK?
Macam2 diet dah cuba, semua x boleh pakai..
akhirnya jumpa juga diet paling berkesan dan cepat
bayangkan selama dua bulan sahaja bicikut turun 18KG!!...itu pun selalu langgar pantang, kalau betul2 buat, boleh turun 3 kg seminggu.
Sebulan = 12kg
2 bulan = 24kg
4 bulan = 48kg

tak jual barang, tapi saja share pengalaman..
bicikut faham..memang susah nak turunkan berat badan..
jadi apa salahnya kita kongsi ilmu yang ada.
Sesiapa yang ingin mencuba cara bicikut diet.."

Siapa BICIKUT nie? ...... jom terjah BLOG beliau BICIKUT






12 ulasan:

Jiejah @ Iza berkata...

saya pun teruja nak cuba atkins ni ..nak mulakan dgn masa berbuka puasa nanti ;-)

jommmmmm ..

si tuan putri kiUt berkata...

JOMMMMMMMMMMMM3!!

samaaa laaaa....harap berjaya okay

mekchu berkata...

betul tu.. kadang2 jadi takut nak pegi tmpt yg ada mcm2 promotion ni.. sape yg tak kuat semangat, mmg la register itu ini.. yg untung, cina tu jugak.. diet is the best way.. u go gurl..

aida-myasara berkata...

chaiyok kak saya pun wat diet atkin meh terjah belog saya tk perluu follow pun

p/s: i lost 11kg.. can't u?

si tuan putri kiUt berkata...

mekchu...
betol tu....thanksss ye

si tuan putri kiUt berkata...

aidaaaa....

okehhh....saya cubaaaaaaaaaaaa yg terbaek!!

aida-myasara berkata...

Si tuan Putri yang kiut jom reramai buat atkin yang mudah..

chaiyok ^_^v

si tuan putri kiUt berkata...

day 1:DONE!! suksessss3!!...ehehehe....

amaniammar berkata...

faiz...

nanti leh share menu tuk amaniammar try...
dah buntu nak krus style atkins ni..
yg amaniammar tahu telur je...tp amaniammar x amik yolk...
byak white egg..

len post nnti upload le menu simple..
leh saling tukar2 menu

faz berkata...

tuan puteri kiut, kalau nak tahu, saya pun belajar diet atkin ni dari blog taknakgemuk tu la, bila dah berjaya, baru share dengan kawan2.

Bicikut berkata...

yg penting hati kena kuat

kedaivitaminfatimah berkata...

perkongsian yang sangat menarik. Kalau nak kurus dengan lebih berkesan, boleh juga amalkan tiga langkah mudah, iaitu dengan singkirkan toksin dari badan terlebih dahulu, lepas tu, bakar lemak dan bina otot bagi membantu proses metabolisme agar dapat kurus dengan berkesan.

Nak info lebih lanjut, bolehlah hubungi saya.

Hidup sihat dengan amalan pemakanan yang sihat. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....