Pengikut

Rabu, 8 Jun 2011

jom register myfitnesspal


ramai yang tanya saya....mana nak dapat pasal kira2 kalori semua tu kan.... jom laaa ramai2 registerr kat sini....http://www.myfitnesspal.com/



senang jek.... ikut je arahan dlm tu
saya sudahh wat... tapi belum secara seyess lagi...
sebab nak tunggu start program 50 hari Healthy Diet tu

ohh yerr jln lupa tukarr LBS tu kepada KG... takde laa pening2 pala nak kira berat kita tu...

so selamat BERDIET u olsss yek



3 ulasan:

ArELeEz berkata...

nak try.. nak try.. nak trylah! ;P

Redbloodsnow berkata...

haa best ni. nk diet di bhgn perut je..haha

jijasakura berkata...

akak,cam ner nak copy paste pic macam kat atas tu...saya buat tak boleh..hehehe..tolong ajar..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....