Pengikut

Rabu, 25 Januari 2012

30 days detox: day 4 - 9


day 4 -8 = macam biasa..... amek detox ikut cam biasa.... makan cam biasa... wajib makan kalo tak camne lemak nak terbakar kan....

day 9: (OFF) di pagi CNY: bolehhh takkkkk tetibe satu hari tu saya lupa langsungg nak amek Detox tu??... baekkkk punyaaaa.... hahaha kan kan

pagi2.. hubby ajak keluar g cari nasi lemak spesel ni, selalu pegi tak dapat beli sebab malas nak sesak2 rebut... tah apa istimewa pun tatau sebab saya tak makan... :P skaliii TUTUP daaaa....

apalagi jalan lengangggg jomm laa ronda2 cari nasi lemak.....

satu pagi di pagi CNY.... lenganggg...syiokkkk!! boleh golek2 atas jalan raya tu kan





3 ulasan:

rasp berkata...

mmg lenggang betul kan...
i pun syiok jenjalan kl....
takde nak stress pasal jam :)

SitiJay berkata...

hahaha!

Memang miracle dn sesuatu yg ditunggu2 tang jln yg lengang kat kl kn?

Eh, mana semua kreta pegi ha...?
Hahahaha!! Semua sdang jem kat Klantan ni.... hehehehe!!
(perasan da...)

Lily Jaafar berkata...

nasi lemak???? ko makan timun je tau :)))

Mahu SLIM dalam masa 3 bulan kan baca nie... http://www.cepatkurus.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....