Pengikut

Rabu, 4 Januari 2012

Cuti-cuti cinta Dis 2011

Selamat Tahun Baru 2012....

Tapi saya masih nak cerita tentang cuti-cuti Disember 2011.... konon2 nak bercuti hanimungg sambut ulang tahun perkahwinan pada 15 dis. 2011 hari tu... tapi memandangkan masa tu cuti sekolah... dah tentu semua tempat sesak2 kan... malas laa saya nak mensemakkan diri menambahkan jem sana sini.... hehehe!... baik duduk2 di rumah diam je kan... bg can kat u olss bawa anak2 g berjalan...

Krismas lepas saya terpaksa amek cuti... (terpaksa??) sebab nak menghabiskan cuti tanpa rekod 2 hari sebelum tahun 2012... hubby ajak g Taiping... 2 hari 1 mlm... jadi laaa... sedapkan ati....(jeless tau bl baca status kt FB sumer ceta pasal cuti2....:P)

percutian ke taping adalah biasa-biasa saja.... tujuan asal nak ke Bukit Larut..... namun hampaaa..... kan dh kata cuti sekolah... tiket sold out!... sedeyyy

hari pertama sampai kami ke Zoo Taiping... last saya pergi sini 1998... lamaaa giler...

apa ada dlm zoo? takyah ceta... hausss jari den kang...hihihi
stanby bw payung sebb langit mendung kelabu

hari ke-2... jalan2 masuk muzium dan jalan2 kat taman tasik taiping.... cantikkkk view kat sini...
petang2 ramai org lepak2 sini.... dan ramai org shoot gamba weeding kt sini....
sekian percutian pendek kami....


4 ulasan:

N a d i a berkata...

At least ada gak bercuti!


Ai bawak cuti ke tahun ini 27hari youu.. huhuhuhu..


tapi cantik lah gambar kat bawah sekali tu! sesuai dengan tema warna hijau! hihihii

Neeza.Areef berkata...

happy belated anniversary to both of u...moga bertambah2 bahagia hingga ke akhirnya..

Ugly duckling berkata...

Ada kayuh itik tak tak taman tasik tepeng tu? kalau time bercintun mmg best

KhaiZa berkata...

bila tengok tasik taiping tu, teringat zaman masa belajar kat sana dulu.. boleh dikatakan every weekend pegi tasik.. jogging.. selalunya tiap-tiap pagi anak ramai chinese yang buat Yoga.. nak join tapi malu.. pernah jugak sekali tu.. petang-petang lepak study kat sini.. petang-petang angin kuat... syiok giler.. dah view dia memang Cantik... serius

Jom lihat Koleksi Tudung Cantik dan Terkini disini

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....