Pengikut

Ahad, 29 Januari 2012

Clearstart 30

Sekarang sudah masuk 2 minggu saya ambil produk Clearstart 30 untuk detox selama 30 hari. hari2 saya cakap pasal detox je kan... ramai yang tanya detox macam mana? detox tu apa?

bermula dengan Clearstart 30 pada 16 Januari 2012

saya 2nd week on detox

apakah clearstart 30 tu ek? ia mengandungi 3 komponen utama. Sebelum mengambil bios life Slim, disarankan supaya anda melakukan detox bagi membersihkan usus anda dan dapat menyerap nutrisi2 yang baik ke dalam tubuh secara sihat dengan cepat. Jika anda nak berdiet tetapi usus dlm badan anda beracun dan tersumbat macam mana berat nak turun bukan? sebab tu bila kita berdiet macam mana sekali pun yang turun hanya sekejap jer... lepas tu naik mendadak.... Detox ni hanya perlu dilakukan sekali atau 2 kali setahun. Bukan ambil sepanjang masa.

Komponen 1: Paraway Plus -kapsul

(diambil setiap pagi lepas bgn tido) untuk paralyzed bad bacteria, so macam bad bacteria even tape worm pun akan di paralyze

Komponen 2: Lifiber (serbuk)

Ianya macam broom, dia perangkap all the bad bacteria, bancuh dgn low fat milk atau juice atau air kosong, setiap pagi selepas ambil Paraway Plus. Anda akan berasa kenyang sampai tghari.. dan tak fikir pun nak makan...

Komponen 3: Nature's Tea

berfungsi untuk membersihkan kolon kita....so we have a healthy system semula - just rendam tak lebih 20 minit then minum setiap malam 1/2 jam sebelum tido...

jadual pemakanan di sediakan... mudah sangat2 nak ikut

ramai yang tanya kat saya berapa KG saya dah turun? sebenarnya anda kena faham betul tentang konsep detox. Detox bukan semata-mata untuk turun kan KG... tetapi dengan produk ini ianya akan mengecilkan kita punya bahagian-bahagian badan...Jika byk turun KG dalam 1 masa itu adalah air dan lepas kita tgk balik berat kita dgn mudah ia naik semula kan? dan saya nampak mengecil sebab inci yang semakin susut bukan KG...dan selepas ni saya akan teruskan untuk mengambil Bios Life SLIM pulak....

anda berminat? tinggalkan komen anda ye... saya akan bantu....

8 ulasan:

amaniammar berkata...

tq le sis..

this week will start consume detox sperti kamu..
then akn ambil BLS ni..
klu berkesan dgn amaniammmar I'Allah no more YO-YO..

keep it up..jg mkn jg tau

Lily Jaafar berkata...

Superb! bile kite HAPPY orang lain sure nak HAPPY macam kite jugak kan kan kan? :)

Jangan tak makan ok! must EAT.

Mop lantai sampai kilat, panjat tangga pi toilet bawah pon ok kan? hahahaha senaman 30 min 3 kali seminggu..kah!

baru la mantap...Tak gitu?;)

si tuan putri kiUt berkata...

amaniammar...
Insyaallah kita usaha selagi boleh.... kala ada apa2 nak tanya pasal BLS ni jgn segan2 ye...

si tuan putri kiUt berkata...

busu lily!....
hahaha time keje dekat 10 kali turun naik tangga g toilet g amek stok air tauuu.... balik umah kemas umah... mop lantai... perghhh bukan kolon jek berkilat lantai umah pun berkilattt... hahaha

Redbloodsnow berkata...

bgus gak ek product ni

Lily Jaafar berkata...

Bios Life SLIM memang selamat dan BERKESAN. Sile visit www.cepat kurus.com utk sama sama SLIM dengan kami .


Faiz,
kepada yang mahu mengandong, dapatkan Value set Detox + SLIM90 + Chlorophyl . Dengan izin Allah, insyaAllah ramai yang share dah lekat ;)

si tuan putri kiUt berkata...

zie...
Alhamdullilah... puas ati dgn SLIM ni

Normi Fatiha berkata...

Harga brape ye clearstart ngan bio life slim?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....