Pengikut

Isnin, 16 Januari 2012

30 days DETOX

Sebelum meneruskan misi menurunkan berat badan.... saya kena buat Detox dulu.... kasi cucii segala yang ada dalam badan ni... sebab berat saya cam dh susah benarr nak turun2 skang ni... dah lama tak detox... sejak lepas puasa detox asyik tak menjadi je!...


berat naik menggila-gila... tak menahan..
baju dan suar semua dh sendat....

fikir punya fikir... saya bulatkan tekad..

V
V
V
V
V
V
V

30 days Detox Program..

"tak cuba tak tahu.... dah cuba...?"
(yer! saya pun mencuba hehehe)

"Rumah cantik, kereta berkilat... kolon anda?"

start 16 Januari - 15 Febuari 2012

berjaya ke tak nanti saya share sama2 kat sini ok....


6 ulasan:

Nattasha Zainal berkata...

Insha Allah dik.. colon akan terasa bersih.. kurangkan carb spt mee hun or nasi, lagi cepat setelah ambil bios life slim..

aida zain berkata...

yeayyyy caiyok..caiyokkk kita detox...pasni kurus leh beli baju baru :)

si tuan putri kiUt berkata...

nattasha...
terima kasihh... insyaallah saya nak buat yang terbaik...:d

si tuan putri kiUt berkata...

aida...
haaa jommmmmmmmmmm.... 30 hari ye bukan 3 hari ingatttttt tauu hahaha

ajak berkata...

asalam ...salam kenal ...saya new bie ... saya dah follow blog awak ...sudilah kiranyer menjadik follower saya plakk ..tq.

si tuan putri kiUt berkata...

ajak..

thanks :D wokeh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....