Pengikut

Khamis, 5 Januari 2012

Cuti Tahun Baru 2012

Tahun Baru 2012 saya dan suami ambil cuti panjang..... kami takde plan nak kemana-mana pun... cuma ambil cuti nak releks2 kat rumah... Mula2 dulu saya plan nak g hanimung kat Cherating... tapi memandangkan cuaca di sinun tak berapa sesuai....ombak besar dan musim hujan di pantai timur... membuatkan kami terpaksa menangguhkan dulu cuti bulan madu aniverseri 2011 (ceewahhhhhhhhhhhhh!!) nanti2 lahhh celebrate skali dengan besday saya kot Febuari 2012 nanti... Insyaallah....

Sabtu... duduk2 saja dirumah layan tivii dengan hubby.... tghari kami pergi jemputan kenduri kawen kawan hubby, kemudian lepak kat Jasco...

Ahad: petang tu...Hubby ajak balik kg Sg. Besar kejap.... plan balik 1 hari 1mlm....

Isnin: tengahari ajak hubby pusing2 kampung... cari port shoot gambar... kali ke-3 sampai di Pantai Sekendi ni.... tempat org memancing...sebelum ni kami datang ke sini waktu petang2...waktu tu view langit tak berapa nak cantik dan org ramai memancing kt sini..

masa ni dalam kul 11 lebih pagi.... cuaca memang cantik sangat2... langit membiru

nasib baik saya bawa payung cantik ni
kat bawah ni bleh nampak ikan todak dan obor2

masa ni tak ramai lagi org dtg memancing
setahu saya kat sini dorg byk dapat ikan pari
macam tak percaya.... kat belakang rumah kg hubby pun ada view seindah ini

bersambung...... :D

4 ulasan:

ibh berkata...

Assalamualaikum faizah.
Sue yg duduk sg beso ni pun tak pernah pi pantai sekendi lg tau. . Hahahahha?peraq betui la i ni. . .cantik payung rainbow tu. . ;-)

Neeza.Areef berkata...

payung tu props terbaek lah

KhaiZa berkata...

nice pic
--
Jom lihat Koleksi Tudung Cantik dan Terkini disini

JembalCastle berkata...

wahh cantiknyaaa maksu...kalau ada masa jenguk-jenguk laa blog kiterr jugak..hehhe http://jembalcastle.blogspot.com....ingat kiter lagi tak tuu..sulinda daaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....