Pengikut

Selasa, 1 Mac 2011

nak feeling2 cam NUR KASIH da movie video klip


kunun2 blk kg last week nak ajak hubby shootttt gambar kat bendaang... view kehijauan sawah padi adalah sgt cantik kan....

nak feeling2 cam dlm video nihh.... korang musti sukaa....




seyesss saya dah jatuh chenta nagn video klip ni haa... tak sangka pandai plak tizz ni nyanyiii....tak sabar nak tunggu filem ni MEI nanti... huiii lama ehhh


ehh ehh pasall shoot gambar kat bendang tu nt2 ehh...... adakahh tercapai dek akal ku atau tidak?

5 ulasan:

atty's berkata...

boleh nyanyi rupanya tiz nie .leh tahan jugak

mekchu berkata...

mekchu dah mula suka tgk tizz nih.. suara dia tu lain drpd lain..

psstt.. jauh nye nak bejalan.. ikut boleh?

Mia-Ina berkata...

tue la ms mula tgk video klip..terkejut dgr suara tizz

Redbloodsnow berkata...

sedap gak suara tiz nih ek :)

Faizaharis2 berkata...

haaa kan.... tak sangkaa tizzz leh nyanyii....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....