Pengikut

Rabu, 18 Mei 2011

Aduhai cityku...

Cuti semalam seharian tak kuar rumah.... taktau kenapa memang mood nak dok rumah jek....Isnin dah kepenatan kot sebab seharian jalan2...

Konon nak kuar lunch nak p cari Ikan Bakar yang sedap3....tapi last2 cam malassss jugakk....... perut masih kenyanggg...tu yg jd malas nak begerak kannn...

Bila petang menjelmaaaa.... perut mula berkeroncong nyanya lagu untuk ANAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... hihihi.. terus siap2 ajak hubby g pasar malam kat kinrara... kul 6++ kuarr nek keteee....onthewayyy skaliii...tetiba tingkapppp turun sendrikkk...waaaaaaaa...apekah? nak naik balik tak boleh..... aduhh apekah ini... nasib baik dekat2 umah byk kedai kerete dan masih buka lagiii...kalo tak?? haruuu jugakkkk.....nasib baik cuaca ptang tu ok takde hujan...

dah cek2 sume...moto utk tingkat tu kene tukarr 1 set woooo bajet dalm 300-400...wuwuwuwuwuuu tapi stok takde...kene tunggu esok... sementara tu kene buat sesuatu utk bg tgkap naik dan tutup semulaa..... last2 bila dah siappp.... dtg cine sorg ni terus p tutupppp that pintuuuuuuuuuuuu......apa jadi???????????? PINTU TERKUNCI u olssss..... kunci kete kat dlm plakk... hadoiyaiiii.....
korek punye korekkk...takleh jadi ni jahanam plak kete den kang......hahaha

pastu ckp kat dorg...meh laa anta saya balik umah amek kunci spare jek senang.....NASIB BAIK kunci rumah masih dlm poket saya.... selalu saya mmg letak dlm kete... haaaaaaaaaaaaaa nasib baik kan kan kannn....

huhh setelllll..... petang ni keje anta kete kat kedai ni balik.....huksss huksss...


8 ulasan:

aida zain berkata...

hmmmmm tgh bayangkan camner yek "tetiba tingkattt turun sendrikkk."...hehehehehehe jgn mare aaaaaa

sweethOneY berkata...

Tu la korek punya korek baik guna kunci spare je kak..

Ayah sy hr tu pegi servis keta, skali apek tu bwk nk ubah tempat, dia p sodok tin kt depan tu. Mengamuk ayah saya di tempat kejadiannn.. tp sy lg la mengamuk dlm tepon pas dgr ayah cite yg dorang x byr apa2. grr

Faizaharis2 berkata...

aida
wakakakakaka silap taipp plak

Faizaharis2 berkata...

sweethoneyyy
haa tu la pasallll...jahanammm plakk kete tu kang.... sib baikk dekat2 je kene

atty's berkata...

nsaib faiz kasi idea amik je kunci spare..kalo idak jahanam kete dok korek sana sini

si tuan putri kiUt berkata...

k.ty
tu laa pasalll...huhh dorg ni sedap2 je nk mengorekk kan

ArELeEz berkata...

huk alloh haii..! spt sudah jatuh ditimpa tangga gitu kan.. hmm.. dugaan..

si tuan putri kiUt berkata...

areleezz....cobaannnnnnnnnnnnnnn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....