Pengikut

Ahad, 15 Mei 2011

Wayang: Fast and Furious 5 terbaik!!

we ols baru je balik dari melayan movie ceta Fast and Furious 5 ni...

memangg WOWWWWWWWWWW!!! best gilerrrr...super duper BEST3!!..... tgk 2,3 kali pun takpe!!... berbaloi bayar tiket wayang RM11 tadi... memang sgt2 puas hati...

  • Jalan ceta yang sukar dijangka!!
  • Aksi yang dasyatt!!... seyesss setakat dalam idop saya ni... ni lah filem pertama yg saya terpaksa tgk depan skrin besau aksi2 yang...perghhhhhhhhhhh.....siap tup mate tak sanggup nak tgk....tapi speakerr yg kuat tu bisa menyentap tangkai jantung den!! hadoiyaiiii kalo leh gugur....mau kutip dan pasang2 kan balik....hahaha...saya benci aksi ganas2..pukul2 org ni...tak suke3....tapi dlm filem ni....BEST lahhh!!
  • Adengan merompak kete yg dibawa dlm ketapi.....leh bayang tak?? cepat3!! hahaha....tu baru aksi permulaan ceta...dah terasa mengigil2 tgk...
  • Banyak dialog yang kelakar.....takde laa kite stress je nak tgk aksi2 ganas2 tu kan....




huwaaaaaaaaa saya yg super duperrr tembam!! uhukssss3


2 ulasan:

sweethOneY berkata...

best kannnn saya pun br tgk semlm :D

ArELeEz berkata...

leez pon lemah sket ngan citer aksi ganas nih. tp, kdg2 tu dah my 'sayang' ajak teman, layankan jugak la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....