Pengikut

Rabu, 11 Mei 2011

Drama dari adaptasi Novel

Menyusul selepas drama “Cinta Antara Kita”, sebuah lagi drama bersiri yang diarah oleh Jet Li dan skrip oleh Maizura Mohamad Ideris bakal disiarkan di TV3 dengan judul, NORA ELENA. Drama bersiri yang diadaptasi dari sebuah novel hebat “Kasih Yang Suci” karya novelis Meen Zulaikha ini merupakan terbitan Asian Media Content (AMC)

sebenarnya saya tak tau pun drama ni adalah dari adaptasi sebuah Novel hebat ini....episod pertama memang tak tgk pun... sebab malas nak ikut.... bila episod ke-2 baru perasan drama ni adapah daripada cerita sebuah Novel yang saya miliki....soooooooooo haruslaaaaaaaaaaa saya nak ikuti drama ni setiap hari...Novel ni memang BEST!... dah baca 2 kali...


'Seputih harapan kudambakan memagari rindu yang membiru'


pelakon utama...

emmmmm Hero dah OK...tapi heroin?....macammmmmm kayu skett laaaa.... nape tak pilih Fazura untuk watak Nora Elena ni ekk???... hahahaha..



3 ulasan:

atty's berkata...

alamak..novel ni kty lom baca lagi..harus kena cari nie.

ArELeEz berkata...

xpenah tgk pon lg. mase 1st episod tgk setakat 3 minit pertama jer. pastu, xlayan dah.

Mia-Ina berkata...

mmg best cite nie..mia baca novel je dia ulang 3x...x caye baca lg best k...bgs gak ada drama..

klik 2 nuffnang here

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....