Pengikut

Jumaat, 6 Mei 2011

Ko apehal??????


ko pe hall ni??? nama ko sikit punye sedapppp okayyy.... baik bugilll terus.... ni nak salahkan siapa??? terpaksa? dipaksa? mangsa fesyen? mangsa gambar???
pasni kuar laaa..."saya mohon maaf sebab pakai macam ini'....

"Gambar di atas ialah milik seorang pelakon yang tak berapa popular, iaitu Nurul Ain Nordin untuk filem Suatu Malam Kubur Berasap. Abang Nara percaya yang si Nurul Ain ini tak mahu pun gambarnya diambil dengan cara sebegini. Kemungkinan besar ini kehendak pihak-pihak yang terlibat dengan filem lakonannya. Kalau tak ambil gambar macam ini, Nurul Ain pastinya akan rasa serba salah sebab takut langgar arahan big boss."

kredit to Beautiful NARA


Berasapp mato tengok ehhh..... terbakar hati... tatau malu ke???....


3 ulasan:

mekchu berkata...

beautifulnara tak bleh bukak kat opis.. dari malam td nak view, sebaik tak masuk dlm mimpi.. btw, sape minah tak senonoh tu? sah2 tak glamerrr sbb mekchu tak kenal

sweethOneY berkata...

tatau malu sungguh kan dia ni..

ArELeEz berkata...

kes publisiti murahan la nih..! agak2 la nurul ain woi..! nama dah sodap tp.. isk3.. mls la nak ckp kan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Selamat Ulang Tahun Sayang....